Werk in uitvoering

En als de dood nu niet het ergste blijkt?

Het werk in uitvoering is inmiddels allang gereed!

Het is 16 januari 2020 uitgegeven door uitgeverij  Obeliskboeken. Het boek is via hen makkelijk en snel te koop via hun eigen webwinkel.  Maar ook bij de gewone boekhandel en andere webboekwinkels.

De titel werd: ‘En als de dood nu niet het ergste blijkt? -leven na een beroerte-‘.

Nadere informatie is te vinden via de uitgever www.obeliskboeken.nl  Zie de link hiernaast. Op mijn auteurspagina vindt u ook leesfragmenten.

Mijn plan was om via platforms zoals Het expertisecentrum voor euthanasie, De Hersenstichting, Mantelzorgorganisaties de NVVE maar ook bij spirituele platforms, en relevante universitaire en HBO opleidingen op aanvraag lezingen of workshops te geven over de volgende in het boek aangeraakte thema’s:

 1. Euthanasie, voor wie en hoe?
 2. Wat een beroerte met jou en je naasten doet.
 3. Lijden en verdriet in de westerse maatschappij.
 4. Eindeloos bewustzijn en de betekenis daarvan bij (rouw) verwerking.

U leest het goed: WAS van plan.  Zoals u allen maar al te goed ervaren heeft kwam er kort na het uitkomen van mijn boek een virus langs. Dat al dan niet terecht meteen als zeer gevaarlijk werd geboekstaafd en ons allen wereldwijd allerhande beperkingen oplegde. Tot op de dag van vandaag. Hoe ik daarover dacht en denk zie de button Columns die ik van augustus 2020 t/m januari 2021 n.a.v. dit item schreef op de website van mijn uitgeverij. 

Hoe dan ook was er tot voor kort nauwelijks tot geen sprake van het live geven van lezingen. De promotie was dan ook minder dan verwacht.

Inmiddels is de eerste druk bijna uitverkocht. Het boek zal echter bij de 2e druk een nieuwe titel, omslag en binnenwerk krijgen. Omdat we de indruk kregen dat alles bij elkaar genomen de impact ervan wellicht wat teveel van het goede zou kunnen zijn. (zie de foto bovenaan de website). Inhoud blijft ongewijzigd. De nieuwe titel zal zijn: 

“BEVRIJD VAN DIT LEVEN”

De lijdensweg-De verlossing-Het geestelijk perspectief

Nader bericht daarover volgt hier en natuurlijk via de nieuwsbrief, website en mijn auteurspagina van mijn uitgeverij Obelisk.

 

 

 

 

 

 

2 gedachten aan “Werk in uitvoering”

 1. Ha Jaska,

  Met veel belangstelling je verhaal gelezen, zowel op openingspagina als de Achtbaan.
  Mooi verwoord, achtbaan-aantekeningen waar wel een verhaal van te maken valt!

  Veel succes met je boek,
  Groet, ook aan B,
  Irene

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.